На Одещині собаки депутата пошматували хлопчика

22 Травня 2019

На Одещині школяра, який повертався додому, мало не розтерзали алабаї депутата.

Про це пише місцевий інформресурс.

Як повідомило видання, інцидент трапився у селі Олександрівка Лиманського району. Третьокласник повертався зі школи додому, коли на нього напали два молодих алабаї.

«Учня 3-го класу Ванюшу Тарахненка вчора по дорозі зі школи розірвали дві величезні собаки породи алабай. Хлопчик у важкому стані, 23 шви на голові, розірвана спина, руки, стегна, ліва сторона обличчя. Психологічний стан дитини можете собі уявити. Іванко дуже хороший і добрий хлопчик. Йому знадобиться дуже серйозна реабілітація, і фізична, і психологічна. Мама не просить допомоги, але я думаю, що всі ви мене підтримаєте і ми всі разом допоможемо Вані швидко відновитися і все це забути», - написала жителька Олександрівки Тетяна.

Виявилося, що собаки належать місцевому депутату Наталії Кононенко. Жінка повністю усвідомлює свою відповідальність за те, що трапилося.

«Спрацював людський фактор, від якого ніхто не застрахований. Я несу повністю відповідальність і визнаю свою вину, матеріально і морально. Іванко для мене теж дорога і близька дитина. Дякую за розуміння, я роблю все, що в моїх силах », - написала власниця собак Наталія Кононенко.

Як тільки в Олександрівці дізналися про трагедію, односельці стали допомагати батькам хлопчика. Як повідомила місцева жителька Анна, численні рвані рани дитині зшивали під загальним наркозом і апаратом штучного дихання. Лікування хлопчика довге і дороговартісне.

Не відомо, чи скаржитимуться батьки потерпілого на улюбленців депутата і чи понесе вона за це відповідальність.

Ми писали, що у місті Вишневе Київської області собака пошматував обличчя другокласниці. Подруги від побаченого втекли.

А незадовго до цього бродячі пси, що збилися в зграю, напали на молоду дівчину в Новій Каховці на Херсонщині.


Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, напад, собаки, освіта, одеса, депутати