Цей популярний продукт протидіє раку

18 Травня 2019

Ізраїльські вчені довели користь броколі в боротьбі проти раку.

Так,  речовини в брокколі впливають на активність специфічного гена, пов'язаного з раком.

Про це повідомляється в прес-релізі на MedicalXpress.

Однак вчені підрахували, що необхідний ефект може бути досягнутий, якщо людина буде з'їдати майже три кілограми капусти. Надалі дослідники планують більш детально вивчити WWP1, щоб розробити потужні інгібітори цього гена.

Раніше повідомлялося, що вчені Інституту Френсіса Кріка в Великобританії з'ясували, що хімічні речовини, що містяться в капусті і броколі, підтримують роботу шлунково-кишкового тракту (ШКТ) і запобігають колоректальному раку.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, рак, онкологія