Через гру престолів майже 30 мільйонів американців не будуть працювати

17 Травня 2019

27,2 мільйона американців пропустять роботу повністю, запізняться, будуть працювати віддалено або будуть менш продуктивними, ніж зазвичай, у понеділок, 20 травня, через вихід останньої серії серіалу «Гра престолів».

Такими є результати соцопитування, проведеного The Harris Poll, повідомляє Лига. Новости з посиланням на компанію з управління персоналом Kronos Incorporated.

10,7 млн американських службовців, які планують подивитися фінальну серію, кажуть, що пропустять роботу, щоб стати свідками сходження на Залізний трон і відсвяткувати це або впоратися з негативними емоціями.

З них 5,8 млн службовців планують взяти вихідний, лікарняний або відгул. Близько 2,9 млн планують запізнитися на роботу в понеділок вранці, а 3,4 мільйона будуть працювати віддалено, хоча зазвичай вони цього не роблять.

Останній сезон «Ігри престолів» вже підірвав продуктивність 20,4 млн американців, говориться в дослідженні.

4,4 млн працівників пропустили роботу спеціально для повторного перегляду епізодів.

7,3 млн співробітників зізналися, що взяли лікарняний або вихідний, щоб пропустити роботу в понеділок саме тому, що вночі вони дивилися «Гру престолів».

«Багато шанувальників серіалу кажуть, що навіть під час роботи їх думки як і раніше знаходяться в Вестеросі: 12,7 млн співробітників зізналися, що вони проводять по п'ять або більше годин на тиждень, обговорюючи, читаючи або публікуючи в інтернеті інформацію про Game of Thrones , в той час як ще 16,5 мільйона сказали, що витратили від одного до чотирьох годин, роблячи те ж саме», - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка записала відеокліп на саундтрек серіалу «Гра престолів»

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, гра престолів, сша, Курйози