Вихователька примусила 5-річну дитину ставати на коліна та цілувати землю (відео)

В Росії вихователька знущалась над дитиною, і на очах у інших дітей і дорослих змушувала хлопчика встати на коліна і цілувати землю

Відтак поліція Краснодарського краю почала перевірку після появи в інтернеті відео, повідомляє Лента.ру.

За даними Telegram-каналу Baza, хлопчика принижувала завідуюча дитсадком, «досвідчений педагог, яка навіть потрапила в рейтинг викладачів Краснодарського краю». За її словами, хлопчик зі складним характером, йому п'ять років, його сім'я переїхала в місто з однією з південних республік, і він відразу почав ображати інших хлопців.

На відео видно, як жінка в дитячому саду кричить на маленького хлопчика і ставить його на коліна. Потім вона притискає його голову до землі і змушує цілувати її за те, що він нібито сказав, що ненавидить росіян і Росію. «Цілуй землю, тварь. Ту, яка тебе годує і поїть», - говорить вона дитині.

Після цього жінка розмірковує про моральність, виховання і націоналізм.

Згодом з’явилася інформація, що завідуючу дитячим садом, яка змусила дитини цілувати землю, звільнять. Про це повідомив директор департаменту освіти Краснодара Олексій Некрасов.

За його словами, жінка буде звільнена в найближчий робочий день. Також відомство підтримає будь-які звинувачення на її адресу від батьків, подані до правоохоронних органів. «Завідуюча поводиться потворно, принижуючи дитину, надаючи на нього не тільки психічний вплив, а й фізичний. Крім того, вона фактично принижує і всіх інших дітей», - пояснив чиновник.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ