«Волинська Голландія-2019»: повідомили дату тюльпанного фестивалю

25 Квітня 2019

Організатори заходу уточнили дату квіткового свята, після якого сторінки волинян у соцмережах перетворяться на «тюльпановий бум».

Фестиваль «Волинська Голландія-2019» поблизу селища Голоби, який так полюбився жителям області, відбуватиметься цілих три дні – 30 квітня, 1 і 2 травня. Про це на сторінці заходу в соцмережі Facebook повідомили його організатори.  

Цьогоріч на квітковому святі анонсують «ще більше тюльпанів, ще більше часу для відвідування, а також безліч сюрпризів та розваг».

Для відвідувачів розквітне понад два гектари тюльпанів – піоновидних, бахромчатих, папугових та багато інших, загалом близько 350 сортів. Облаштують фотозони, а усім панянкам-модницям обіцяють сюрприз – ексклюзивний сорт тюльпанів Victoria’s Secret.

Пригощатимуть усіх винна Закарпаття, а також відомі мережі закладів міста Луцька – смажені реберця, шашлики, бограч, куліш, авторські хот-доги, грузинська випічка, солодощі та десерти.

На території фестивалю діятимуть розваги для діток – гончарний круг, садіння квітів, розмальовки та багато іншого.

Крім того, у зоні торгівлі можна буде придбати рослини.

Вартість квитка для дорослих – 40 грн, для дітей – 20 грн. Діти дошкільного віку, діти-сироти, а також учасники АТО, за наявності посвідчення – безкоштовно!

(Головне фото – «ВолиньPost»)

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, фестиваль, тюльпани, голоби