Перевіряють особу вчителя, котрий занурював учня в унітаз

18 Квітня 2019

На Херсонщині вчитель намагався занурити учня в унітаз на очах у його однокласників.

Про це зі слів матері повідомив у соцмережах начальник обласного управління юстиції Костянтин Хутковський.

За його словами, на «гарячу» телефонну лінію обласного штабу протидії булінгу звернулась Олена, мама шестикласника Дніпрянської ЗОШ Новокаховської міської ради. Мати потерпілого розповіла, що після уроків її дитина ще годину чекає на автобус, щоб дістатися додому. У цей позаурочний час трапився інцидент, який психічно травмував школяра.

«Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули і він пролив воду на одного з хлопців. У цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, учитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину до вбиральні. Слідом за ними побігли хлопці. У вбиральні вчитель фізкультури намагався макнути мого сина в унітаз, дитина опиралась. Після кількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком у живіт», - розповіла мати потерпілого.

Зі слів матері, сна було соромно, тому він не одноразу розповів про те, що трапилося. Однак батьеків схвилювала його поведінка, тому вони зателефонувпали класній керівничці, яка порадила порозмовляти з дирекцією школи.

«У понеділок, 15 квітня, я зустрілась із директоркою школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погана поведінка. Я написала заяву до Новокаховського відділку поліції. А учитель фізкультури продовжує проводити уроки, у тому числі і у класі мого сина», - розповіла жінка.

За словами Костянтина Хутковського, цей випадок під його особистим контролем, вже направлені запити до відповідних органів. Також за даним фактом поліція проводить перевірку.

У разі підтвердження винні понесуть покарання, передбачене законом.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, булінг, унітаз, школа, школа, херсон