Журналістка «1+1» підтримала Порошенка після телефонних дебатів із Зеленським

12 Квітня 2019

Журналістка та ведуча ТСН Юлія Бориско підтримала Президента Петра Порошенка. Особливе враження на ведучу справили скандальні телефонні «дебатів» із Володимиром Зеленським. Останній кинув слухавку під час прямого ефіру у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Про це вона Юлія Бориско написала у Facebook.

«Думала, не засну після вчорашніх телефонних дебатів. Але заснула і прокинулась на піднесенні. До третьої ночі читала, що хто понаписував - і, Боже, як приємно бачити своїх!
Це майданне відчуття спорідненості!
І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати.
Ну, і сміхові приступи мені ще довго гарантовані))) Одне слово - Кулик)))
Думаю, навіть на смертному одрі він згадає той оп-па-засада-вечір, коли прийшов заочно викривати гаранта, а довелося це робити під його важким поглядом. Як якась байка «Лев і Кулик». Кулики ж навіть в природі «харчуються виключно дрібними безхребетними істотами», а тут...», - йдеться у дописі. 

Користувачі соцмереж підтримали громадянську позицію ведучого, адже її позиція ясно відрізняється від поглядів Коломойського, якому належить телеканал. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, дебати, володимир зеленський