Взуття на виплату – вигідна пропозиція від Сандаль!

Вперше у Луцьку аутлет-центр САНДАЛЬ пропонує поціновувачам якісного та оригінального взуття оплачувати обрану пару частинами!

Мода швидкоплинна, як і сам час, але популярним коктейлем для успішних та самодостатніх людей буде якість, зручність та неповторність! І саме в магазині САНДАЛЬ ви зможете придбати оригінальне взуття відомих світових брендів, яке підкреслить вашу індивідуальність і служитиме надійно. Адже людина проводить більшість свого життя на ногах, а не в ліжку!

Аутлет-центр брендового  взуття САНДАЛЬ, який розташований у Луцьку, Київський майдан, 3, працює з 2014 року. Брендове взуття привозиться з найкращих складів Європи. Широка географія виробників від Норвегії до Австралії дає  можливість запропонувати покупцеві сучасне модельне взуття, цікаве своїм дизайном і технологіями. Представлені чоловіче, жіноче, дитяче взуття, також товари для догляду за взуттям Coccine, аксесуари.

Формат магазину – outlet center взуття, що означає вигідну ціну на оригінальне фірмове взуття і, найчастіше, наявність цієї пари в єдиному екземплярі.

Інтернет-магазин sandal.ua створений для швидкого пошуку товарів і комфорту віддаленої участі в акціях та розпродажах брендового взуття, які традиційно проводяться для оновлення товару.

Вперше в Луцьку аутлет-центр САНДАЛЬ пропонує поціновувачам якісного та оригінального взуття оплачувати обрану пару частинами! Такий сервіс дає можливість насолоджуватися брендовим взуттям уже зараз і разом з тим комфортно почуватися у фінансовому плані. Носіть взуття цілим, а сплачуйте частинами! Тим паче, що ваші відсотки за кредит платить магазин!

[[GALLERY]]

Лучани мають змогу замовити взуття додому! При замовленні до двох пар доставка безкоштовна. Пропозиція діятиме протягом травня! Деталі на сайті sandal.ua або за номерами: +38 (066) 767-53-98+38  (067) 767-53-98.

Будемо раді бачити вас у магазині мультибрендового взуття САНДАЛЬ! І пам’ятайте, що краще купити пару добротного взуття, ніж три «аби було»! Адже взуття, за словами великого Лубутена, мова нашого тіла, настрій та статус нашої особистості!  Тож носіть хороше взуття, яке приведе вас у хороші місця!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.