НСК «Олімпійський» відреагував на заяву Зеленського про дебати на стадіоні

3 Квітня 2019

Національний спортивний комплекс «Олімпійський» не отримував заявок на проведення дебатів між кандидатами в президенти на території стадіону.

Про це повідомляє прес-служба спорткомплексу на сторінці у Facebook.

«До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок, чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в Президенти України.

Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві - є його власною ініціативою. Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні.

В разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку.

Принагідно заявляємо, що НСК «Олімпійський» є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії жодного з кандидатів у Президенти України», - пишуть у дописі.

У коментарях під публікацією між користувачами розгорілася запекла дискусія. Значна кількість дописувачів вважають, що ролик знімали на хромокеї (прим. «Зелений екран», «Синій екран» — технологія, що широко використовується на етапі пост-продакшн в кіно та на телебаченні. Суть технології полягає в тому, що ділянки зображення або відео, які мають певний колір, замінюються іншими зображеннями).

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, дебати, вибори 2019