Лучанки обрізують волосся на перуки онкохворим дітям

28 Березня 2019

Волинянки жертвують волосся на перуки для онкохворих дітей.

Про це повідомив благодійний фонд «СТОПРАК».

У Луцьку до акції Hair for Share долучився Салон краси «Malena». Фактично у перший же день акції нову зачіску зголосилося зробити троє дівчат та жінок.

«У мене сьогодні день народження, а це — чудова нагода зробити комусь подарунок. Я щаслива, що когось порадує нова перука в якій буде й моє волосся», - розповіла прес-секретар БФ «СТОПРАК» Ольга Магас. 

Всі жінки, які прийшли пожертвувати своє волосся на перуки онкохворим, свідомі свого вчинку і готові долучатися до подібних акцій і надалі.

«Моє волосся передадуть майстрам, а вони виготовлять перуку для хворої дівчинки», - каже Олоександра Сліпчук - найменша десятирічна волонтерка проекту.

Її підтримала 15-річна Оля Гольченко, яка пожертувала 25 см свого волосся.

«Коли я лікувалася від раку, то сама носила перуку. З натурального волосся вона була доволі дорога, тому я користувалася штучною. А це дуже помітно», - ділиться спогадами президент БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук-Коротицька.

Майстри салону краси «Malena» безкоштовно стрижуть усіх, хто хоче взяти участь у проекті “Hair for Share”.

«Майстри безкоштовно зроблять вам нову стрижку, а волосся передадуть для виготовлення перук. Для проекту підходить волосся від 20-25 сантиметрів, в тому числі фарбоване, кучеряве, дитяче та чоловіче», - підсумувала президент фонду. 

Для попереднього запису потрібно зателефонувати у салон та зазначити, що ви хочете залишити своє волосся на перуки: 0953822344. 

Триватиме проект до кінця травня.

Нагадаємо, що нещодавно волонтери у Львові запустили акцію, яка розповсюдилася на всю Україну. Так, людям пропонують змінити зачіску – обстригти волосся й пожертвувати його для виготовлення перук дітям з онкологією. 


Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, онкологія, рак, луцьк, допомога