Оригінальна молитва «Отче наш» втілює бажання та «творить чудеса»

16 Березня 2019

Якщо проговорити молитву «Отче наш» оригінальною, тобто, арамейською мовою, ваші бажання втіляться в життя.

 Проте  існуючі переклади молитви не зовсім точні, тому молитва і позбавлена  своєї чудодійної сили. Про це заявив маг ведичної традиції Ігор Мехеда – пише politeka.

Так, маг ведичної традиції Ігор Мехеда вірить, що молитва «Отче наш» арамейською мовою – в тому вигляді, в якому вона була дана Ісусом Христом – могла творити чудеса. А її пізні неточні переклади, в тому числі давньогрецький, спотворили первісний зміст, тому молитва більше не творить «глобальних чудес».

Мехеда, проаналізувавши рішення Папи Римського Франциска змінити один рядок молитви «Отче наш» і, погодивши її з більш коректним перекладом з давньогрецької мови, з’ясував, що первісна молитва арамейською мовою була здатна творити чудеса.

Він знайшов докази цього в Новому завіті, де описані чудеса і зцілення, творені за допомогою цієї молитви апостолами. Крім того, апостол Андрій Первозванний «вільно спілкувався з волхвами при подорожі по Дніпру «з варяг у греки», що також можна віднести до розряду чудес.

«У головних молитвах всіх релігій і духовних навчань землі міститься ключ до входу в Ядро. Тому, хто знайде цей вхід буде доступно швидке виконання всіх задумів в нашому земному світі. Від самого початку молитва «Отче наш», написана арамейською мовою, такими параметрами володіла», – пояснив Ігор Мехеда.

Далі маг уточнив, що в езотериці мається на увазі під цим «Ядром».

«Всім відомий термін психоаналізу, введений в роботах Карла Юнга – «колективне несвідоме людство». Юнг вмів працювати з цим колективним несвідомим, зокрема, завдяки цьому він передбачав і передчував Другу світову війну, про що і писав у своїх роботах. Так само, як існує колективне несвідоме людства, існує і колективне несвідоме всього живого на Землі, несвідоме самої планети як живого і розумної істоти, а далі – Сонця, Сонячної системи, галактики, всесвіту і всіх існуючих всесвітів. Несвідоме всіх існуючих всесвітів в європейських езотеричних доктринах називають Ядром Всесвіту, або просто Ядром. Воно задає поштовх усім явищам у всесвіті», – розповів Мехеда.

За переконанням Ігоря, саме це Ядро виконує будь-які бажання.

«Якщо людина хоче, щоб в його житті виповнилося щось, він загадує бажання – створює думкоформу здійснення бажаного. Ця думкоформа спочатку існує у свідомості, потім спускається в несвідоме людини, звідти – в колективне несвідоме людства, звідти – в колективне несвідоме всього живого на Землі … і так далі до Ядра. Коли думкоформа потрапляє в Ядро, вона втілюється в реальному Всесвіті», – уточнив він.

Ігор Мехеда вірить, що завданням засновників всіх світових релігій було створення молитви, яка була б «прямим і швидким доступом в Ядро».

«Отче Наш» арамейською є ключем до доступу в Ядро», – переконаний він.

Все ж маг попередив, що «арамейського тексту зараз немає, а давньогрецька копія могла бути переведена неправильно», – визнав маг. У цьому контексті він нагадав про відомі помилки в перекладах Біблії, наприклад, коли слово «канат» було переведено як «верблюд», а фраза «обличчя його світилося» перетворилася в фразу «обличчя його було рогате».

Так «сучасна молитва може серйозно відрізняться від первісної, тому в наш час глобальних чудес не відбувається».

«Тим цікавіше сучасним фахівцям знайти арамейський текст. Тим більше що молитва “Отче наш” має те ж смислове навантаження, що і молитва фараона Ехнатона до Бога Атона в стародавньому Єгипті, що і індуїстська мантра «Гаятрі», – сказав він.

Варто відзначити, що на переконання мага «робоча» версія молитви «Отче наш» існує понині.

«Є легенда, що Андрій Первозванний під час свого візиту в древній Київ посвятив у християнство всіх бажаючих. І вони, передаючи вчення, збереглися до моменту прийняття християнства від Візантії. Але візантійський варіант настільки відрізнявся від Андріївського, що між ними виникли протиріччя. Християни, присвячені Андрієм, були змушені піти в катакомби, рятуючись від переслідувань. Існують вони і понині. Легенди кажуть, що саме у них зберіглася дієва версія «Отче наш». Мені довелося зустрічатися з людьми, які за допомогою тієї молитви могли робити неймовірні речі – і для себе, і для оточуючих», – додав Мехеда.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, молитва, як писати побажання, отче наш