Раптово померла 19-річна переможниця конкурсу краси

11 Березня 2019

Раптово померла переможниця конкурсу Мiss Teenager Universe-2017 із Нідерландів 19-річна Лотте ван дер Зеє.

Трагедія сталась у середу, 6 березня. Однак у ЗМІ довідались про смерть Лотти ван дер Зеє тільки за 2 дні. Родичі моделі спершу не хотіли привертати увагу до свого горя та провести дівчину в останню путь без розголосу.

«Наша перлина пішла від нас в середу, 6 березня, о 22:47. Улюбленої Лотти більше немає з нами. Наші серця розбиті», – написали у мережі батьки моделі.

Переможниця конкурсу краси Мiss Teenager Universe-2017 напередодні свого 20-річчя поїхала на відпочинок в Австрію. У мережі дівчини опублікували одне з останніх її фото з Вестендорфа. Там безтурботна красуня позувала на фоні засніжених гір, вбрана у червоний комбінезон та шапку.

Раптово після гірськолижного курорту дівчина відчула себе погано, після чого в неї стався серцевий напад.

За словами батьків Лотти ван дер Зеє, за ніч до трагедії вона разом зі своїми друзями повернулась "радісною і без будь-яких скарг на самопочуття". Проте вже на сніданок вона не прийшла. Батьки знайшли модель без свідомості у її кімнаті. Переможниці конкурсу краси надали екстрену медичну допомогу та направили до найближчого шпиталю. Понад тиждень медики боролись за життя 19-річної дівчини. Однак після штучної коми у Лотти ван дер Зеє поступово відмовили всі органи, тому батьки прийняли складне рішення та відключили дівчину від апаратів штучного життєзабезпечення.

За словами батьків Лотти ван дер Зеє, за ніч до трагедії вона разом зі своїми друзями повернулась до Нідерландів, «радісною і без будь-яких скарг на самопочуття». Проте вже на сніданок вона не прийшла. Батьки знайшли модель без свідомості у її кімнаті.

Переможниці конкурсу краси надали екстрену медичну допомогу та направили до найближчого шпиталю. Понад тиждень медики боролись за життя 19-річної дівчини. Однак після штучної коми у Лотти ван дер Зеє поступово відмовили всі органи, тому батьки прийняли складне рішення та відключили дівчину від апаратів штучного підтримання життя. 

У 2017 році Лотте ван Зеє була визнана нвайкрасивішим підлітком у світі. До цього у неї були й інші нагороди на подібних конкурсах, однак ця була найціннішою. Після конкурсу у дівчини не було відбою від прихильників, а популярні модельні агентства хотіли укласти з нею контракт. Красуня людила активний відпочинок та регулярно займалася спортом. На серце ніколи не скаржилася. 

На її аккаунті в Інстаграм пілписані 159 тисяч осіб. Всі намагаються морально  підтримати батьків. які втратили свою дитину.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, напад, конкурс краси