Навчання як пригода: дитячі розвиваючі центри Луцька

Часто батькам немає що сказати у відповідь на безліч питань дитини. Адже сучасні малюки йдуть в ногу з часом і легко засвоюють всю доступну інформацію, а батьки повинні знати про все, чим цікавиться їхнє чадо.

Аби розкрили талант і забезпечити повноцінний розвиток батьки записують свою дитину у заклад, який називають «маленька школа» або центр раннього розвитку дитини.

Кожна «маленька школа» пропонує свої особливі програми для навчання. Знайомтеся.

Школа усного рахунку Соробан™

Соробан – це кращий дитячий бренд 2018 року,  міжнародна школа, яка функціонує у всіх обласних центрах України та у 6 країнах світу. Мета навчання – синхронний розвиток лівої та правої півкулі мозку, образного мислення, різних видів пам'яті, концентрації уваги, розумових здібностей та інтелекту.

Щоб зацікавити учнів, уроки ментальної арифметики проводять у формі гри. Індивідуальний підхід до кожної дитини забезпечується за допомогою 3-D онлайн-тренажера Soroboom, в основі якого штучний інтелект, що встановлює інтелектуальне домашнє завдання для кожної дитини. Соробан – це щоденний фітнес для мозку.

 Заняття проводять у невеликих групах для малюків (5-6 років) та старших дітей (7-11 років). Щомісяця у закладі формуються нові групи.

Ми впевнені у результаті. У Школі усного рахунку Соробан™ завжди весело, цікаво та корисно.

Наші офіси у Луцьку:

пр. Відродження, 22 в та вул. Євгена Сверстюка, 1 (311 каб, бізнес-центр Фабрика)

Контактний номер телефону:

096 176 9609

Дитячий центр «Територія розвитку»

 У дитячому центрі Ваша дитина має можливість:

- ознайомитися зі світом програмування (KidIT – перша ІТ-школа для дітей з 5 років, в якій навчаються створювати власні мультфільми, анімації, ігри та проекти на планшетах, ноутбуках);

- поринути у світ робототехніки і легоконструювання (Legotechnic – це тридцять захоплюючих занять, які охоплюють різні аспекти життя);

- навчитися збирати різноманітні головоломки (кубик Рубика 3*3, 2*2, 4*4, пірамідку, скваєр, ск'юб тощо) (Rubikus);

- вдосконалити емоційний інтелект на курсах розвитку особистості (Rhema – це зустрічі з психологом, на яких дитина зможе пізнати себе як особистість й дізнається, як успішно досягати своїх цілей у взаємодії з іншими людьми).

Щомісяця відбувається набір на заняття для дітей віком від 5 до 12 років.

Наші тренери переконані, що дитина – це не посудина, яку треба наповнити, а факел, який потрібно запалити.

Дитячий центр знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Олеся Гончара, 3 (2 поверх).

Контактний номер телефону:

095 659 5451 (Адміністратор).

Дитяча модельна школа «Baby fashion»

 Дитячя модельна школа пропонує:

- професійне навчання моделінгу;

- уроки фотопозування;

- участь в рекламних зйомках;

- фешн зйомки для глянцевих видань;

- участь у конкурсах краси, фестивалях талантів;

- зйомки в музичних кліпах;

- зйомки у короткометражних художніх фільмах

та багато іншого

«Baby fashion»:  0 66  975  86 07

Facebook: Babyfashionlutsk

[[GALLERY]]

Happy Kids Club 

Перший ліцензований приватний заклад дошкільної освіти у Луцьку. Основна мета - навчити діток вчитися і бути щасливими. Заклад працює за програмою, сформованою на основі базового компоненту дошкільної освіти України та орієнтованою на розвиток емоційного інтелекту, критичного мислення, комунікаційних навичок. У програмі навчання - заняття, що відображають освітні лінії «Особистість дитини», «Дитина в соціумі», «Дитина у природному довкіллі», «Дитина у світі культури», «Гра дитини», «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», «Мовлення дитини». Окрім того - щоденні заняття з англійської мови, двічі чи тричі на тиждень - хореографія, лего-конструювання, заняття з фізичного розвитку і сенсорної інтеграції з психологом.

У Happy Kids Club ви також можете обрати вечірні заняття для своїх малят і дошкільнят. Тут працюють такі гуртки: англійська мова для малят, англійська мова для дошкільнят, підготовка до школи, арт-розвиток, ранній розвиток малят. А з березня заклад також запрошує дітей на вечірні заняття з нейрофітнесу, які розробила психолог Happy Kids Club Ольгою Кухарчук. В основі  занять лежить нейропсихологічний підхід, який базується на розвитку міжпівкульної взаємодії. За рахунок грамотного застосування фізичних і дихальних вправ, елементів йоги, вправ з мозочкової стимуляції, завдань з розвитку міжпівкульної взаємодії та ігор з сенсорними матеріалами ми зможемо стимулювати і гармонізувати розвиток діток.

Якщо ви прагнете, щоб ваша дитина розвивалася і навчалася у позитивній, дружній, здоровій атмосфері, отримала необхідні навички і знання, не втративши радощів дитинства,  - запрошуємо до нас у Happy Kids Club!

Найкраща професійна арт студія «П′ятерня» діє 18 років

Навчання образотворчому мистецтву дітей, віком від 4 років. Підготовка абітурієнтів до вступу в спеціалізовані навчальні заклади Європи. Мистецтво, як хоббі, для дорослих.

Арт терапія для дітей, підлітків та дорослих: емоційна психологічна корекція, підвищення мотивації та визначення сильних ресурсів з Тетяною Мялковською. Літні мистецькі табори, фестивалі, художні виставки.

Команда професійних художників педагогів Наталія Кумановська, Галина Черниш, Руслан Богатько, Артем Лукянук, Марія Рубель, керівник Тетяна Мялковська.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: школа