Найкращі креативні ідеї на 8 березня

6 Березня 2019

Незабаром 8 березня. Це той день, коли сильна половина людства повинна проявити креативність і порадувати свою половинку не банальним букетиком квітів, а оригінальним подарунком.

Якщо з ідеями складно, пропонуємо вісім нестандартних ідей для презенту на Восьме березня.

Скретч-карта

Мало яка дівчина не мріє про подорожі – скільки б років їй не було. Безвіз зробив реалізацію такої мрії трохи простіше. Чому б не додати мотивації для нових поїздок і їй, і собі?

Для такої мети відмінно підійде скретч-карта: після нової подорожі потрібно просто стерти шар тієї країни, яку відвідали. Така візуалізація особистої тревел-історії стане заодно ще й хорошим доповненням до інтер'єру: разом можна буде досліджувати її, намічаючи нові відкриття.

Для тих, хто мріє про подорожі

glo ™

Можливо, жінка, якій хочеться зробити подарунок, палить. Що може бути краще в такому випадку, ніж інноваційний і потрібний подарунок? Технології відкривають нові можливості. Наприклад, перехід з сигарет на системи нагрівання тютюну, такі як glo ™. Він був розроблений компанією British American Tobacco для мінімізації ризиків впливу тютюну на організм людини.

Інноваційний і потрібний подарунок
 
Тут все просто: в акуратний і стильний девайс вставляється спеціальний стік з тютюном, який нагрівається і випускає аерозоль, а не дим. Можна забути про неприємний запах, попел і запах з рота – тоді як задоволення від тютюну зберігається на всі 100. Тим більше що у стіків є п'ять різних смаків: і та, кому ви даруєте подарунок, точно знайде собі щось до душі. Подумайте тільки про улюблені кольори: у glo ™ на вибір – ціла палітра.

Корейська косметика

Якщо ви задаєте питання, чому саме корейська, а не стара добра і «перевірена» європейська – ви точно не чули про нові тренди в індустрії моди. З одного боку, все просто. Подивіться на кореянок. Ні, серйозно, подивіться на кореянок ще раз, особливо на мешканок мегаполісів Південної Кореї. Їхній вік ніколи не дізнаєшся, і це не тільки особливості генетики, а ще й ефект південнокорейського божевілля щодо косметики. Ця індустрія розвинена у них надзвичайно сильно, а дівчата-кореянки (до речі, як і хлопці) надають догляду за тілом та обличчям значно більшого значення, ніж європейці.

Багато українок вже в курсі, наскільки приваблива корейська косметика

В результаті багатомільярдна індустрія виробляє дійсно якісні засоби, що найчастіше дешевше за європейські. Багато українок вже в курсі, наскільки приваблива корейська косметика. Тому питайте консультантів, набирайте цікаві баночки та коробочки до 8 березня. Їй точно сподобається.

Яскрава подушка

Подушки бувають різними, і далеко не всі потрібні просто для того, щоб солодко поспати. Зрозуміло, що коли подаруєш дівчині звичайну подушку, навряд чи це викличе у неї захоплення. А ось якщо подушка буде у вигляді м'якої іграшки – наприклад, котика, пінгвінчика, смайлика або навіть пончика – це саме воно!

Подушки бувають різними
 

Як-не-як, на плюшевому котику сидіти або лежати приємніше, ніж просто на підлозі або дивані.

Сертифікат на масаж

Зазвичай найбільш приємним жінки вважають масаж, зроблений руками коханого чоловіка. Але часом варто довіритися і професіоналам. Для цього є чимало спеціалізованих салонів, де працюють майстри своєї справи. Найчастіше вони і пропонують подарункові сертифікати.

Повірте, про цей презент ви не пошкодуєте

Повірте, про цей презент ви не пошкодуєте.

По-перше, масаж сам собою – неймовірно приємне дійство, яке приводить до ладу хребет, розслаблює, оздоровлює нервову систему і поповнює запас сил.

По-друге, разом з масажем нерідко пропонують і деякі косметичні процедури, наприклад, для очищення шкіри. Зазвичай це те, чому жінки відвідують SPA салони. І чому б не подарувати коханій таку можливість? Ми не знаходимо причин відмовити.

Пляшка для води

Правильний режим споживання води – те, про що слід замислюватися не тільки спортсменам. Зневоднення – це часта проблема і для тих, хто працює в офісі або просто веде динамічний спосіб життя. За цим устежити не завжди вдається, тоді як водний баланс відразу відбивається як на здоров'ї шкіри, так і загальній життєдіяльності організму.

 
Для більшої креативності, спробуйте приміряти на себе різні образи - нудно не буде!
 
На що звернути увагу: на освітлення, попередні роботи фахівця, декорації, а також можливості тематичної фотозйомки. Непоганим варіантом будуть фотосесії, прив'язані до певного сезону або інтер'єру. Можна і додати романтики, замовивши фотосесію для пари. Для більшої креативності, спробуйте приміряти на себе різні образи – нудно не буде!

Плейлист для неї

Якщо інші варіанти здаються вам невідповідними, завжди є старий перевірений рецепт. Ще з тієї епохи, коли пісні записували на хриплячі магнітофони і перемотували олівцем плівку на касетах. Зараз технічно це набагато простіше – у більшості є підписки на музичні сервіси, де нескладно скласти добірку з тих пісень, які подобаються саме їй. Або просто зібрати їх в мікс із треків на жорсткому диску.

Зробіть Мегамікс годин на 5-6

Тут можливості для прояву себе і своєї творчості чимало! Можна просто зібрати її улюблені пісні в одному списку. Можна розбавити їх своїми рекомендаціями або композиціями, які пов'язують вас спільними спогадами. Або саундтреками з улюблених фільмів. Мелодіями, якими хочеться поділитися. Розташувати їх за настроєм, стилем, темпом – як вам буде завгодно. Не пошкодуйте часу і зусиль, зробіть Мегамікс годин на 5-6: тоді розкривати всі його принади одержувачка вашого подарунка зможе ще довго. Фінансово такий презент не вартий нічого – але за ним криється справжня увага і почуття, які важливіші за будь-який цінник.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, подарунки, весна