«Домашній» лев загриз свого господаря

6 Березня 2019

Міхал Прасек, який утримував дев'ятирічного лева та левицю для розведення, був убитий та пошматований своїми тваринами. 

Про це повідомило ВВС.

Тіло мертвого господаря знайшов його батько в клітці лева, яка була замкнена зсередини. Тварини, що жили в окремих загонах, були застрелені поліцією, викликаної на місце події.

«33-річний чоловік помер після того, як на нього напав лев. Поліції довелося застрелити двох левів, щоб забрати тіло чоловіка», - повідомила прес-секретар поліції Ленка Яворкова.

За словами місцевих жителів, таке сусідство викликало занепокоєння, що й ставало причиною конфліктів з господарем. Щоб налагодити стосунки з жителями містечка Міхал Прасек неодноразово проводив екскурсії і показував левів усім бажаючим.

Міхалу Прасеку цього року виповнилося 33 роки. А купив дикого лева він у 2016 році і левицю в минулому році. Тримав їх обох у вольєрах домашнього виготовлення на своєму задньому дворі в містечку Здехов.

Раніше він був оштрафований за незаконне розведення. Але його конфлікт з владою зайшов у безвихідь після того, як він відмовився впустити кого-небудь на свою приватну територію.

«Сьогоднішній інцидент, можливо, нарешті допоможе вирішити цю довгострокову проблему», - сказав мер Здехова Томас Кокоурек.

Міхал Прасек також неодноразово потрапляв в заголовки місцевих газет. Жителі стали свідком того як велосипедист зіткнувся з левицею,  яку тягнув на повідку Прасек.

Після втручання поліції інцидент був визнаний дорожньо-транспортною пригодою.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП, вбивство, світ