Турчинов спростовує замах на нього: «Мрії недоїдених снігурів не здійснились»

28 Лютого 2019

Глава РНБО спростував, що автомобіль, який підірвали у Києві, належав йому.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов відповів на чутки про замах на його життя. Каже, ніякий автомобіль у нього не вибухав, передає «Сегодня».

Глава РНБО спростував «качку», що нібито його спробували убити, підірвавши авто. Про це йдеться на особистому сайті Турчинова.

Відзначається, що в останні години в Інтернеті почала поширюватися інформація з приводу нібито «замаху на життя секретаря РНБО і підриву його автомобіля».

У його прес-службі заявили, що він працює в звичайному режимі, а автомобіль, яким він користується, не вибухав, тож вороги можуть не радіти.

У свою чергу сам Турчинов написав у Facebook: «Прочитав в Інтернеті, що на мене робили замах, а машину підірвали. Мрії недоїдених снігурів не здійснилися. Я і мій автотранспорт неушкоджені».

Видання нагадало, що в 2016 році на дружину Турчинова в інституті напали з ножем. У підсумку чоловіка схопили. У затриманого вилучили комплект холодної зброї, а на допиті він поводився нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави. Нападник також відмовився пояснювати мотиви свого вчинку і щодо нього було відкрито кримінальне провадження.

Пізніше в МВС розкрили подробиці нападу на дружину Турчинова. Зловмисником виявився юрист із Донецька Володимир Оленцевич.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, олександр турчинов