Куплене за 10 доларів кільце «зі скельцем» через 33 роки принесло власниці мільйони (фото)

8 Лютого 2019

Британка Дебра Годдард надивилася 33 роки тому на блошиному ринку кільце з величезним каменем, яке жінка в той час вважала біжутерією.

Вона сплатила тоді за нього суму дещо більшу, ніж десять американських доларів, пишуть «Факти».

Прикраса зберігалась у неї в коробці. Дебра згадала про неї після того, як її мати стала жертвою шахрая-родича і втратила велику суму грошей.

Годдард вирішила дізнатися у ювеліра, чи не можна продати перстень. І вона сама, і ювелір були шоковані, коли виявилося, що камінь – це справжній діамант вагою 26,27 карата.

Жінка продала кільце на аукціоні Sotheby’s. Воно пішло з молотка за 740 тисяч фунтів стерлінгів (958 тисяч доларів). Дебрі із цієї суми дісталося понад 608 тисяч доларів. Вона не тільки змогла допомогти 72-річній матері Джун, а й забезпечила собі комфортний спосіб життя. Дебра каже, що це – карма, нагорода за всі лиха, яких зазнала її сім’я. Мати британки вже встигла відпочити на Барбадосі, відвідати концерт Селін Діон у Лас-Вегасі і купити собі шубу. Сама Дебра не надто прагне до розкоші. «Гроші для мене не такі вже й важливі», – каже вона. Дебра заснувала фірму, яка торгує вінтажними прикрасами і розшукує цінності на блошиних ринках.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози