На Буковині неповнолітній небіж убив тітку, а потім підпалив хату, щоб замести сліди

29 Січня 2019

У Чернівецькій області по гарячих слідах затримали імовірного вбивцю 50-літньої буковинки.

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві жительки села Їжівці Сторожинецького району. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua.

Про насильницьку смерть місцевої жительки стало відомо минулого четверга, 24 січня. У Їжівцях після пожежі в приватному будинку знайшли мертвою 50-річну господиню, утім, жінці вкоротив віку не чадний газ – на її тілі були видимі ознаки насильницької смерті. Виглядало на те, що буковинку убили. А потім намагалися позбутися слідів, підпаливши будівлю. І ось через  5 діб після злочин розкрито.

Як зазначається, розглядаючи декілька версій, поліцейські припустили, що потерпіла знала вбивцю. Взявши до уваги отримані свідчення та слідову інформацію, оперативники управління карного розшуку ГУНП і Сторожинецького відділу поліції встановили та затримали злочинця. 

Ним виявився 16-річний племінник чоловіка загиблої. Хлопець зізнався, що скоїв убивство через раптово виниклий конфлікт. Щоб приховати свій злочин, підліток влаштував підпал у будинку і втік.

підпал

«На підставі зібраних доказів слідчі оголосили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб», – ідеться у повідомленні.

Читайте також:

убивство

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал