90-річна бабуся переказала армії 10 тисяч доларів: «Дуже хочу помогти виграти війну»

27 Грудня 2018

Пенсіонерка перерахувала на потреби українського війська мало не всі свої заощадження. Бабуся, якій 90 із «хвостиком», каже, що «дуже хоче помогти виграти війну», і просить за неї не хвилюватися: «гроші на ліки собі лишила». 

Жителька Західної України, якій більше ніж 90 років, переказала 10 тисяч доларів на рахунок фонду «Повернись живим». Про це на своїй сторінці у «Фейсбуку» повідомляє прес-служба фонду.

«Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, слідкує за сторінкою фонду у «Фейсбуку», знає, як звуть наших співробітників і, звісно, вболіває за майбутнє України.

Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І річ не у величезному переказі. Річ у тому, що в свій вік «за 90» жінка каже: “Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!”».

Кошти, переказані благодійницею, волонтери потратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика