Гігантські бурулі на луцькій п’ятиповерхівці загрожували перехожим (фото)

24 Грудня 2018

З п’ятиповерхівки, що у Луцьку за адресою вулиця Домни Гордіюк, 8, кілька днів звисали бурульки страхітливого розміру. І уламок одного із цих «льодових сталактитів», що нависали над головами перехожих, як загрозливе знаряддя страти, навіть поцілив молодого хлопця.

Про це жителі мікрорайону сповістили на інтернет-платформі «Відкрите місто», покликаній поліпшити взаємодію городян і адміністрації міста.

Лучанка Анастасія Алексюк скаржилася на велетенські бурульки, які звисали із даху та балконів п’ятиповерхового житлового будинку, на Домни Гордіюк, загрожуючи здоров’ю і життю перехожих. «Бурульки. Можна щось зробити окрім напису і стрічки? Прийміть міри! Бурульки розміром від криги до 2 поверху», – писала жінка. І прикріпила фотодокази, на яких зображено крижані «висульки» справді солідного розміру. Не дай Бог така впаде на голову!..

І, схоже, декому таки не пощастило. Як написала у коментарі до допису громадянка Оксана Никитюк, на її очах «частина впала на молодого хлопця , який ішов на дорозі. Крига відскочила від тротуару...»

Врешті, комунальні служби відреагували на скарги жильців. Судячи з останніх дописів щодо цієї проблеми на платформі, вчора, 23 грудня, департамент ЖКГ міста ліквідував загрозливі бурулі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото