87-річний британець після смерті залишив подарунки для сусідської дівчинки на 13 років уперед (фото)

21 Грудня 2018

В британському містечку Баррі, Південний Уельс, сталась історія, яка зворушила весь світ. 87-річний вдівець на ім’я Кен Вотсон перед смертю приготував для сусідської дівчинки 14 різдвяних подарунків, розрахованих на найближчі роки. Старий спостерігав, як росла маленька Каді, і, не маючи власних онуків, обожнював цю малечу. Батьки дворічної Каді розплакалися, дізнавшись про такий жест містера Вотсона... Пише ресурс Фішки

Перед смертю дідусь наготував для донечки сусідів різдвяні подарунки на найближчі 13 років. Пан Вотсон красиво загорнув усі 14 подарунків (один – на цей рік) у обгортковий папір, і подбав про те, щоб після його смерті подарунки були доставлені в потрібні руки.

«Нещодавно помер наш літній сусід. Буквально кілька хвилин тому до нас прийшла його дочка і передала нам величезний пакет. У пакеті були різдвяні подарунки для нашої дочки на найближчі 13 років ... – написав батько Каді в Twitter. – Я відразу зателефонував дружині й тещі, які були в Ірландії, по відеозв’язку – вона розплакалася, я розплакався, її мама розплакалася...»

«Не знаю, як довго він приховував від нас ці подарунки – може, збирав останні два роки, а може, вирішив наготувати перед самою смертю», – продовжує чоловік. За його словами, містер Вотсон часто повторював, що сподівається дожити до 100 років, щоб побачити, як виросте Каді.

Нещодавно молоде подружжя відкрило перший подарунок від містера Вотсона для їхньої донечки – це дитяча різдвяна книжка. Батьки вирішили, що даруватимуть дівчинці подарунки щороку, доки їй не виповниться 16 років, як і задумав покійний містер Вотсон.  

До виходу на пенсію містер Вотсон працював водолазом у національній службі. Чоловік овдовів, коли в лютому 2012 року померла його кохана дружина Берил, і залишився без онуків. Маленька Каді стала для нього віддушиною на схилі літ. Останніми роками, за словами сусідів, містер Вотсон вільний час приділяв своїм численним хобі. Він любив працювати з металом і деревом, обожнював класичну музику і опери, грав на баяні і був затятим агітатором на виборах. У віці 85 років цей активний чоловік стрибнув з парашутом і займався скайдайвінгом.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото