Лист Святому Миколаю від учнів 10 школи Луцька потрапив до Книги рекордів України

18 Грудня 2018

Лист Святому Миколаю, завдовжки у 47 метрів, який написали учні Луцького навчально-виховного комплексу №10, потрапив до Книги рекордів України.

Про це на Фейсбуці повідомила Сніжана Ліщук.

"Так, офіційна реєстрація рекорду відбулася сьогодні, 18 грудня, за участі представника Книги рекордів України у західному регіоні Віталія Іваницького", - йдеться у дописі.

У написанні велетенського листа взяли 609 учнів навчального закладу. Так, величезне «полотно» листа склали із багатьох менших листів.

До слова, попередній аналогічний рекорд був встановлений у 2017 році. Тоді довжина листа Миколаю Чудотворцю сягнула позначки у 33 метри.

«Цей рекорд ми приурочили до Дня Святого Миколая. Листи писали щиро, від душі дітей. І вийшло так, що написаний нами лист замахнувся на рекорд. Тож, до нас завітав представник Книги рекордів України Віталій Іваницький, наш випускник, для фіксування цього досягнення», - зазначив директор навчального закладу Олег Євгенович Михальчук.

Тож, очільнику школи урочисто вручили документ, що засвідчує, власне, сам всеукраїнський рекорд у категорії «масові заходи» - «найдовший лист Святому Миколаю-Чудотворцю з найбільшою кількістю учасників акції».

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь