Резервісти зробили офіційне звернення до українців

11 Грудня 2018

Минулого тижня українська армія терміново поповнилась резервістами першої черги. Це ветерани війни, що вже пройшли найгарячішіші точки на Донбасі, а шараз знову стали на захист країни.

Хлопців уже доправили до пунктів дислокації, зокрема це навчальний центр Десна. І потрібно відзначити, що перші враження просто таки збили резервістів з ніг. Вони навіть засумнівалися, що потрапили в українську армію, адже вони пам»ятають її зовсім іншою.

Саме тому резервісти зробили офіційне звернення до українців:

«Шановний народе України. Ми - учасники бойових дій. Ветерани Української — рашської війни. Які живуть не по принципу довжини спідниць наших дружин. В зв’язку з складною геополітичною ситуацією, за наказом нашого верховного головнокомандувача беззатримно прибули до військових частин для підняття рівня нашої виучки. Де були приємно здивовані побутовими умовами та матеріально — технічною базою. Ми, згадуючи 14-16 роки побачили на власні очі зміни та піклування про особовий склад як керівництвом частини безпосередньо так і вищим військом керівництвом. В свою чергу запевняємо — можете бути спокійні. Готові як і раніше дати рішучу відсіч окупанту», — написали хлопці.

Щиро сподіваємося на те, що їм не доведеться знову показувати свої уміння у бою. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео