Чому жінка не хоче інтимної близькості або Як посилити оргазм

Насправді існує кілька стандартних причин, через які жінки відмовляються від інтимної близькості.

 А найцікавіше, що вони і не здогадуються, що сексу хочуть, проте щось їх зупиняє.

Тож як повернути повноцінний секс у життя жінки та зробити кожен оргазм практично феєричним – у розмові із сексологом Наталією Єжовою.

Жінка не хоче сексу – причини

Серед переліку стандартних причин відмови від сексу: стрес, втома, депресія, хвороба, прийом препаратів, побічною дією яких є зниження лібідо.

Є ще одна причина, про яку варто пам’ятати не жінкам, а якраз таки чоловікам: вона не хоче сексу, якщо існує так званий брак уваги. Милим створінням, як повітря, потрібно відчувати від чоловіків турботу, увагу, ласку.

Крім того, лібідо у жінок катастрофічно знижується, якщо вони негативно ставляться до свого тіла, не люблять його, не цінять своїх природних даних.

Швидесенько повертаємо секс у своє життя

  • Насолоджуватись власним тілом важливо не лише під час інтимної близькості, а завжди, протягом усього життя.
  • Нова якісна свіжа постільна білизна так і манить поніжитись у ній вранці. Не позбавляйте себе цього задоволення.
  • Прийняли душ? Не забудьте нанести засоби по догляду за тілом на усі ваші спокусливі вигини.
  • Навіть якщо ви спите оголеною, вранці все одно доведеться одягти якийсь домашній одяг. Нехай він буде з атласу чи шовку. А ще бризніть свою білизну улюбленими духами – це підвищить вашу сексуальність. До речі, найбільш підходящі аромати для цього: суниця, ваніль, карамель, шоколад.  

  • Свій день варто почати із зарядки «Кішечка», аби ваше тіло наповнилося сексуальною енергією. Для цього використайте колінно – ліктьову позицію, прогніть спинку, підніміть сідниці на вдиху. На видиху спину вигніть, муркочіть, нявкайте, відчуйте в собі кішечку.
  • Відмовтесь назавжди від так званої ходи «Стомлений сантехнік». Ваша хода повинна бути летучою, впевненою, легкою. Спробуйте таку ходу вдома перед дзеркалом, крокуючи туди-сюди на підборах. Вигнули гарно спину та сідниці, і вперед, від стегна!
  • Впевненості у собі додасть сексуальна білизна, яку варто носити і під діловим одягом, і під джинсами, і навіть під спортивним костюмом.

  • А ще незайвим буде скачати собі на телефон своє відверте фото, або й навіть хоум – відео, де ви можете бути наодинці із собою. Якщо вам не вдається самостійно зробити гарне фото, зверніться до професійного фотографа – зйомка у стилі «ню» в мить підвищить вашу самооцінку та сексуальність. А якщо ви маєте чоловіка  - надішліть йому результати зйомки, поки він буде на роботі. І гарячий вечір, який плавно переросте у ніч, вам забезпечено.

Розбудити бажання допоможе спорт!

Невелика енергійна зарядка вранці та заняття спортом протягом тижня допоможуть «вбити два зайця»: у вас покращиться фігура і секс стане набагато якіснішим.

Відомо, що коли ви займаєтесь спортом, у вас виділяється ендорфін, що відповідає за  почуття щастя і підвищує впевненість. Прискорений кровообіг провокує підвищення збудження. А адреналін сприяє підвищенню лібідо. 

Фантазуйте про найінтимніше і найсміливіше у сексі

Цікаво, що вашому мозку все одно, чи ви займаєтесь сексом насправді, чи тільки уявляєте собі його. Тож навчиться фантазувати на повну силу. Візуалізуйте свої бажання і ви побачите результат миттєво.

Під час ваших еротичних фантазій бажання з’являється миттєво, посилюється кровообіг. Часті фантазії закріплюють зв'язок між еротичними картинками та збудженням.

Дуже корисно буде подивитися якійсь  еротичний фільм, а потім уявляти себе його головною героїнею.

Вправи Кегеля допоможуть посилити оргазм

Вправи Кегеля додають збудження, бо посилюється кровообіг в інтимних органах малого таза. Вони є незамінними для лонно-куприкового м’язу, яка підтримує сечовий міхур, матку, пряму кишку і піхву. Чим краще вони натреновані, тим сильніший оргазм.

Тож коли наступного разу вам захочеться в туалет по-маленькому, в процесу сечоспускання напружуйте м’язи кілька разів і відпускайте їх. До речі, вправи Кегеля можна виконувати будь-де: у маршрутці, на роботі тощо. Просто напружуйте м’язи у вагині – і потім відчувайте покращення сексу.

Тож бажаємо вам шаленого сексу і взаємного оргазму!

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.