Україна «закоркувала» анексований Крим, закривши в’їзд для іноземців

29 Листопада 2018

За розпорядженням української влади в’їзд до півострова, анексованого росіянами, повністю закрито для іноземців. І так залишатиметься, доки триватиме воєнний стан.

Україна повністю перекрила в’їзд до Криму для іноземців, і це обмеження діятиме протягом воєнного часу, інформує ТСН.

Отже, починаючи із четверга, 29 листопада, адміністративний кордон з  окупованим півостровом зможуть перетнути виключно громадяни України. Нерезидентам і зрадникам, які поміняли паспорти із тризубом на «двоголові», туди  – зась. Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

«Наші громадяни можуть безперешкодно перетинати державний кордон», – розповіли в прес-службі ДПСУ. І зазначили, що обмеження буде актуальним на весь період дії воєнного стану.

«Особлива увага під час контролю приділятиметься групі ризику», – додали охоронці держрубежів, передусім маючи на увазі громадян Росії.

Зазначається, що ті іноземці, які на момент запровадження обмежень опинилися в Криму, можуть без перешкод покинути півострів.

Раніше повідомлялося про те, що наша держава після Керчинського інциденту має намір домагатися закриття для росіян протоки Босфор у Турецькій Республіці, що передбачено пунктом 19-м конвенції Монтре. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сіль у магазинах скінчилася» – росЗМІ вибухнули «фейками» про воєнний стан в Україні (відео)

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна