Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Овни – до праці, Близнюки – до кохання

24 Листопада 2018

Суботній день 24 листопада 2018-го налаштовує на відпочинок та гарне проведення часу. Однак деяким зі знаків зодіаку доведеться трішки «спітніти», адже робота таки знайде їх у цей вихідний день.

Овен

Робота не вовк, і сьогодні точно не втече до лісу. А тому поставтеся до неї із позитивом, адже зумієте підзаробити сьогодні грошенят, та й відпочити у неділю, у колі родини. Або майнути з друзями на запальну вечірку.

Телець

Сьогодні сімейним Тільцям буде непереливки. До вас у гості завітають «серйозні люди»: батьки чоловіка та дружини. Назріла потреба обговорити останні сімейні проблеми на родинним столом. Аби уникнути сварки, зранку потрудіться над смаколиками, якими будете вгощати родиноньку. На ситий шлунок і розмови будуть позитивними.

Близнюки

«Все для тебе: світанки і тумани, моря і океани», - під таким девізом сьогодні пройде день у Близнюків. Вони сьогодні влаштують своїй коханій половинці справжнє свято, і це неабияк зміцнить їхні стосунки.

Рак

Занурились у проблеми? Пошукайте їхню причину у собі. Поміркуйте, що ви зробили не так, та знайдіть рішення самотужки. Не варто сьогодні зважати на поради друзів, вони можуть виявитись неефективними.

Лев

Цар – він і в Африці цар. Або цариця. Однак сьогодні варто «зняти корону» та зайнятися мирськими справами. Озирніться навколо, можливо, хтось потребує вашої допомоги, моральної чи фізичної. Або й матеріальної.

Діва

Ваша сором’язливість та природна тактовність сьогодні може зіграти з вами злий жарт. Навчиться казати «ні», коли відчуваєте, що вами маніпулюють або використовують у власних інтересах. Дійте більш рішуче.

Терези

Холодна погода сьогодні впливатиме на вас як ніколи. Вам здається, що вас ніхто не розуміє і не підтримує. Насправді це не так. Друзі та родичі своєю теплотою та увагою зможуть повернути літо у ваше серце.

Скорпіон

Якщо вам сьогодні доведеться провести весь день на роботі – не засмучуйтесь. Нехай це стане інвестиціями у майбутнє. За гроші, що заробите сьогодні, зможете добряче відпочити на наступних вихідних.

Стрілець

Цими днями багато Стрільців святкують свої дні народження. Не піддавайтесь на традиційні застілля, із випивкою та купою непотрібних вам людей. Краще проведіть цей день так, аби згадувати його цілий рік. І не забувайте загадувати бажання. Воно неодмінно збудеться.

Козеріг

Далека мандрівка принесе дивіденди у грошовому еквіваленті та моральне задоволення. Ви зможете сказати з упевненістю, що зробили для коханих людей  усе, щоб ті почувалися щасливими.

Водолій

Інколи провести день на одинці – це не погано, а навпаки, дає змогу переосмислити життя, знайти для себе інші шляхи розвитку подій, та й власне відпочити від повсякденності. Гарячий чай чи глінтвейн, улюблена книга та тепла ковдра додадуть спокою у душі.

Риби

Забудьте на сьогодні про власні егоїстичні цілі. А краще зробіть щось хороше для коханої половинки, друга чи батьків. Ваші вчинки сьогодні стануть підґрунтям для подальшого спокійного врівноваженого життя.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна