«Куди по помитому!»: строга прибиральниця привчила росіян ходити в магазині в шкарпетках (відео)

Прибиральниця заставила покупців роззутися, щоб не бруднити підлогу в магазині.

Відвідувачі одного із російських магазинів не змогли протистояти суворій прибиральниці «радянського гарту»: жіночка зі шваброю примушує людей ходити «по помитому» виключно в шкарпетках. Пише ресурс «Фішки». Якщо приходиш по покупки перед самим закриттям закладу, а підлоги вже вимиті – будь готовий роззутися і продовжити шопінг босоніж.

Про дуже серйозну і авторитетну прибиральницю, яка працює в одному з рядових магазинів міста Нижній Новгород, розповіли місцеві мешканці. Жінка насадила у торговій точці власну диктатуру: в соцмережах користувачі жваво обговорюють відео, на якому видно, як майстер чистоти змушує покупців знімати взуття, щоб останні не човгали по торговому залу «по щойно помитій підлозі».

Найцікавіше, що клієнтів торгової точки такий підхід абсолютно не збентежив. На кадрах чітко видно, що люди дисципліновано залишають скинуті черевики та чоботи на килимку перед входом, а самі йдуть по потрібний товар.

Деякі юзери припустили, що така модель поведінки вже давно працює тут негласно: ти запізнився, але тебе все одно пустять у магазин, якщо не смітитимеш. Крім того, не можна скидати з рахунків і авторитет суворої прибиральниці.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ