Волинські «копи» арештували чотирьох учасників «бандитських розбірок» у Луцьку

15 Листопада 2018

Поліція Волині провела затримання чотирьох учасників стрілянини на автомийці в обласному центрі. Про це повідомляє прес-служба правоохоронного відомства регіону.

Співробітники поліції затримали чотирьох жителів Києва та Київської області, яких обґрунтовано підозрюють у причетності до стрілянини 5 листопада у Луцьку. Нагадаємо, внаслідок «авторитетних» розбірок на мийному сервісі на вулиці Набережній, 14 облцентру один чоловік загинув, ще двоє дістали серйозні кульові поранення.  

«Чотирьом зловмисникам слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Трьом підозрюваним обрано запобіжний захід «тримання під вартою» терміном 60 діб без права внесення застави», – зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Наразі вирішують, чи поміщати під варту четвертого підозрюваного. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 5 листопада, о пів на третю дня, в Луцьку влаштували криваві розбірки кримінальні авторитети. В результаті – один загиблий, двоє поранених. Серед останніх – відомий локальний кримінальний авторитет Аслан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Профі-стрілець і тато трьох: у Луцьку помістили під варту ще одного учасника розбірок на мийці (відео)

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Волинь