Гола активістка Femen кинулася до кортежу Дональда Трампа (відео)

11 листопада напівоголені активістки міжнародного руху Femen кинулися назустріч президентському кортежу, який їхав по Єлисейським полям в Парижі на урочисті заходи з нагоди закінчення Першої світової війни. Двох жінок жандарми затримали, однак одній вдалося прорватися через охорону.

Про це повідомляє Reuters.

На оголених частинах тіла жінки були видні написи англійською: «Fake Peace maker» (фейковий миротворець – ред.). Вона знаходилася в кількох метрах від кортежу американського президента, коли її затримали французькі поліцейські.

Агентство відзначило, що цей інцидент поставив під сумнів безпеку на заходах, в яких беруть участь понад 70 світових лідерів.

Нагадаємо, 10 листопада активістки Femen провели акцію в Парижі до приїзду глав іноземних держав. Протест розпочався близько 08:00 за місцевим часом (09:00 за Києвом). Три дівчини роздяглися до пояса і тримали в руках плакати з написами «Ласкаво просимо, військові злочинці» і «Війна – це мир, свобода – це рабство, невігластво – це сила». На тілах у них були написи «фейковий миротворці» і «реальні диктатори».

Поліція затримала представниць руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональда Трампа від смерті врятувала парасолька (відео)

Для довідки: «Femen» або «Фемен» – український незареєстрований жіночий рух. Товариство здобуло популярність завдяки своїми епатажними акціями протесту, під час яких активістки оголюють груди і розписують тіла. Часто активістки носять квітковий вінок – традиційний головний убір українських дівчат. Рух діє з 2008 року.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ