Тайський боксер радів, доки його опонент помирав на рингу (відео)

Італійський боксер Крістіан Дагіо помер від травм, отриманих під час програного нокаутом поєдинку з тайцем Доном Паруеангом. Про це повідомляє BoxingScene.

За інформацією видання, це сталося після бою за титул срібного чемпіона Азії за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у ваговій категорії до 79,38 кілограма. Відзначається, що до 12-го раунду на суддівських картках по очках вигравав італієць.

У 12-му раунді Паруеанг завдав Дагіо кілька сильних ударів по голові, в результаті чого італієць впав на настил рингу. Дагіо зумів швидко піднятися на ноги, але після чергової серії пропущених ударів в голову був відправлений у нокаут. Суддя негайно викликав медиків на рингу, але боксер вже втратив свідомість.

Кілька днів боксер провів в комі через важку травму мозку, а потім помер.

49-річний Дагіо протягом більшої частини кар'єри виступав в Таїланді. У його активі 10 перемог в 10 поєдинках на професійному рингу. Також спортсмен брав участь у боях за правилами змішаних єдиноборств і муай-тай.

«Він помер, як хотів померти, – заявив брат Дагіо. – Я не шкодую про це, тому що мій брат був такою людиною, він хотів битися до 80 років. Боксерський ринг був його життям, і він помер, як чемпіон».

До слова, це не перший смертельний випадок через бокс. Так, у листопаді 2017-го 24-річний боксер з Сальвадору Франсіско Руїс помер після поразки нокаутом в бою із співвітчизником Рікардо Кортесом. Після важкої травми голови спортсмен провів кілька днів у лікарні. Там лікарі констатували смерть головного мозку.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Світ