Кіркоров та Басков стали сексуальними партнерами?

30 Жовтня 2018

Про те, що між ветеранами російської естради, Філіпом Кіркоровим та Миколою Басковим, налагодилися не тільки робочі, а й любовні стосунки, подейкувати стали після появи спільної пісні «Ібіца».

Та й самі артисти немов навмисно провокують чутки. Так, нещодавно вони з’явилися у студії шоу «Вечірній Ургант», тримаючись за ручки.

 Сам ведучий, Іван Ургант, намагався згладити демонстрацію цих незрозумілих стосунків з блакитним відтінком. Нагадував про численні бійки та конфлікти артистів, змагання за титул «найекстравагантнішого та найепатажнішого».

Проте російські «голубки» немов не чули натяків ведучого, тож Ургант в кінці шоу попросив не гнівити Бога. Однак «масла у вогонь» Кіркоров з басковим додають не тільки на різноманітних шоу, а й на своїх сторінках в Інстаграмі.

Так, Філіп досить пікантно привітав свого партнера із днем народження. А в інших постах зірки недвозначно натякали на приналежність, чи то лояльне ставлення, до ЛГБТ-спільноти.

А може пристаркуваті селебретіс своїми грайливими поцілуночками та палкими обіймами просто нагадують про себе? Бо армія їхніх шанувальників значно зменшилась.   

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, чутки, Відео