На Одещині озвірілий депутат до півсмерті побив підлітка

30 Жовтня 2018

Під Одесою місцевий обранець громади завдав побоїв тинейджеру: хлопець у лікарні

Стався інцидент, в якому фігурує представник місцевої влади, в місті Арцизі (районний центр у північній частині Одещини), повідомляє видання «Факти.юа». У чергову частину поліцій із міської лікарні повідомили, що до них привезли хлопця 15 років із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

За словами свідків побиття підлітка в Арцизі, хлопець, розважаючись із  другом. Ненароком поцілив каменем у колесо-запаску припаркованого автомобіля марки УАЗ. Від цього жодних механчних ушкоджень транспортний засіб не зазнав, а от хлопець, який промахнувся і влучив у машину, – так. Власник рухомого майна (за неофіційними даними, є депутатом райради і членом виконкому міськради) наздогнав юнака і став завдавати тому ударів кулаками і ногами. «Бив, навіть коли хлопчина впав», – розповідають очевидці.

Одеські правоохоронці наразі розслідують вказаний факт. До Арцизького районного суду скерували звернення про призначення судмедекспертизи, щоб встановити ступінь тяжкості побоїв, яких зазнав неповнолітній.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна