На Одещині два тижні морять голодом отару овець, замкнену у фурі в порту

25 Жовтня 2018

В Чорноморську, що на Одещині, скандал через жорстоке поводження із тваринами. У Чорноморському портовому терміналі через бюрократичну тяганину вже два тижні в задушливому кузові фури зачинені три сотні овець!

Ідеться в сюжеті ТСН.

Ціла отара півмісяця томиться в вантажному відсіку машини. Половина нещасних тварин уже виздихала від голоду і спраги, бо завезти їжу для овець на територію терміналу забороняють, вагітні самки поскидали плоди, гнилі туші, в яких кишать трупні черви, залишаються разом із живими вівцями. 

Ті овечки, які ще живі, мучаться у залізному контейнері, звідки чується пронизливе жалібне бекання. Сьогодні уночі жалісливі люди таємно проникнули на територію терміналу і підгодували бідних овець. Волонтери, які вночі пробралися до тварин, принесли капусту, моркву та яблука. Живими залишається всього кілька десятків тварин. А їхню долю вирішує спеціально скликана екстрена комісія у Чорноморську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому директора собачого притулку зняли в момент, коли труїв дворняг на вулиці міста (відео 18+)

Повідомляється, що триста овець експортували із України до Туреччини поромом, але покупець по них не приїхав. Після цього овечок завернули додому,а тепер не випускають із терміналу через заборону ветеринарів: ті вважають, що за час перебування на турецьких землях парнокопитні могли підхопити небезпечну недугу.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, скандал, тварини, одеса