Няньчити малюка Меган Маркл та принца Гаррі буде зірка світового масштабу (відео)

Минув лише тиждень відтоді, як Кенсінгтонський палац офіційно підтвердив новину про те, що дружина принца Гаррі – Меган Маркл – чекає дитину. Первісток герцога і герцогині Сессекскіх повинен з'явитися на світ навесні 2019 року, проте в королівській родині вже активно готуються до цієї знаменної події.

Так, пара вирішила найняти для свого первістка няню, яка виховувала дітей багатьох зірок Голлівуду. Її їм порадили добрі друзі – зіркове подружжя Джордж та Альма Клуні.

Як пише The Daily Star, мова йде про няню Конні Сімпсон, яка крім Клуні працювала у Джесіки Альби, Емілі Блант, Джессіки Біл і інших знаменитостей. Сама няня вже розповіла, що має намір посвятити Меган в усі тонкощі виховання, а також не збирається говорити дитині, що його батьки – члени королівської сім’ї.

За 30 років своєї кар'єри Сімпсон виняньчила 257 малюків. До слова, Конні вважається експертом по догляду за близнюками (як у випадку з дітьми Клуні). Не дивно, що британські ЗМІ вже пишуть про те, що королівське подружжя чекає на двійню.

До слова, Конні Сімпсон відома не лише як няня, але і як письменниця. Нещодавно жінка видала книгу «Дорога Няні Конні» в якій відкрила секрети оволодіння першими чотирма місяцями батьківства.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, меган маркл, принц гаррі