Лагодили примус: На Рівненщині палала фура під заправкою

19 Жовтня 2018

У п’ятницю вранці, 19 жовтня, здійнявся переполох на одній із автозаправок, розташованій поблизу села Опарипси Рівненської області. Двоє легковажних і до того ж нетверезих водіїв не помітили, як у кабіні їхньої фури сталася пожежа. Чоловіки мирно спали.

Радивилівським поліцейським о сьомій годині ранку п’ятниці повідомили про те, що зайнялася кабіна фури, припаркованої біля АЗС.

«Сьогодні, 19 жовтня, о 7 ранку до поліції надійшло повідомлення про спрацювання тривожної кнопки на АЗС у селі Опарипси. Коли поліцейські прибули на місце події, побачили, як на стоянці палає кабіна однієї із вантажівок», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські та працівники заправки стали будити інших водіїв, поки вогонь не дістався до їхніх фур. Всі разом вони почали гасити пожежу, а згодом до них приєдналися працівники ДСНС. Згодом вогонь було повністю погашено.

Під час огляду вигорілої кабіни вантажівки поліцейські виявили газовий примус.

Як наголосили у поліції, обидва водії вантажівки були нетверезими та спали. Завдяки тому, що працівник АЗС вчасно побачив палаючу фуру, вони були врятовані.

Оперативники встановлюють усі обставини вранішньої події.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пожежа, поліція, рівне