Охлобистін визвірився на українців через надання Томосу про автокефалію

17 Жовтня 2018

Російський скандальний актор, який не може визначитися, чи йти йому у священики, чи вести світське життя, напав на Україну через надання Томосу про автокефалію.

Актор, який зіграв у російському серіалі «Інтерни», завжди і в усьому гостро критикував Україну, особливо після подій 2014 року. Цього разу Іван Охлобистін написав пост у соцмережі ВКонтакте, закликаючи «душити зрадників», тобто українців через надання нам релігійної свободи від Росії. Цікаво, що пост «провисів» на сторінці тимчасово відстороненого від служіння священика РПЦ недовго — згодом він його видалив.

Судячи з його спічу, надання УПЦ Томосу довело емоційного актора до сказу. Він назвав українців зрадниками, рабами і «малодушними сатанами».

Також Охлобистін написав, що «греки нам давно не друзі. Турки їх позбавили орієнтації». Однак відмітимо, що греки першими, ніж Росія, звільнилися від турецької влади, ще у 1820-х роках, без будь-чиєї допомоги.

Після такого випаду російського актора, який відкрито підтримує бойовиків «ДНР» на Донбасі, йому слід берегтися зустрічей з українцями, особливо щирими вірянами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Державної церкви», в яку заганятимуть силоміць, в Україні не буде

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, іван охлобистін, томос, релігія, росія