Кремлівський «рупор» потоптався по могилі Бандери (відео)

Кремлівський пропагандист Грем Філіпс вчинив наругу над могилою провідника Української повстанської армії Степана Бандери.

Учора, 15 жовтня, в 59-і роковини убивства українського політичного діяча Степана Бандери, кремлівський «рупор» журналіст Грем Філіпс поглумився над могилою визначної для України постаті.

У річницю смерті лідера Організації українських націоналістів британець, який відомий своєю симпатією до сепаратистів «ДНР/ЛНР», прийшов на місце погребіння Бандери в Мюнхені, Німеччина, та почепив на надгробка таблицю із глумливим написом. У ньому обізвав покійного діяча «українським нацистом».

Усі свої дії Філіпс знімав на камеру, а потім розтиражував відео у соцмережах. На кадрах видно, як пропутінський пропагандист переслідує двох чоловіків (очевидно, наших співвітчизників), які перед тим із шанобою обв’язували  хреста на могилі провідника українськими синьо-жовтими стягами. Чоловіки мовчки покидають кладовище, тоді Філіпс вертається на місце поховання, топчеться по могилі, зриває українського прапора і прилаштовує на надгробку табличку із образливим написом.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, бандера, грем філіпс, кримінал