Секс-скандал з Кріштіану Роналду шкодить Реалу

13 Жовтня 2018

Реал Мадрив висловив підтримку своєму колишньому гравцеві, а нині нападнику португальського «Ювентуса»,  Криштіану Роналду щодо його нещодавніх скандалів про зґвалтування.

Так, днями клуб написав заяву до суду, в якій йшлося про неправдивість статті, опублікованої португальською  газетою Correio da Manhã. В газетному матеріалі висувались припущення, що Реал Мадрид свідомо  ініціював грошову виплату Кетрін Майоргі, дівчині, яку нібито зґвалтував тодішній гравець клубу, Роналду. Зірка футболу нібито заплатив своїй жертві за мовчання.

Така інформація не може не шкодити репутації відомого світового футбольного клубу. І Реал не має жодного відношення до секс-скандалу, тому вирішувати за Роналду, що йому робити в даній ситуації, наш клуб просто не міг. Тому вимагаємо повного спростування наклепів, опублікованих в португальській газеті – заявили представники Реал Мадриду.

Нагадаємо, Кетрін Майорга, американська модель,  оприлюднила звинувачення Роналду в тому, що він зґвалтував її в Лас-Вегасі, влітку 2009-го. Чому так довго мовчала модель – не зрозуміло. От тільки того вечора Кетрін та Роналду разом відпочивали в нічному клубі, обіймалися та танцювали. І про це є відео підтвердження

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, згвалтування, кетрін майорга, реал мадрид, кріштіану роналду