Пацан сказав, пацан.. проголосував!

6 Жовтня 2018

04.10.2018 в Верховній Раді України відбувся розгляд та голосування проекту Постанови про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) (№9157). Дана постанова в основному стосується 2-х опозиційних каналів - 112 та NewsOne, щодо яких плануються санкції.

Можна по-різному ставитись до цієї постанови, оскільки з одного боку це прямий "наїзд" на свободу слова в Україні, з іншого боку - ці телеканали часто "грішили", постійно запрошуючи на своі ефіри проросійських депутатів та представників 5 колони.

Але зараз не про це, а про Олега Ляшка. Пропонуємо Вашій увазі виступ депутата перед голосуванням за цю постанову.

"З цієї трибуни я хочу повідомити про цензуру, яку впроваджує влада на інформаційних каналах. Влада на чолі з Петром Порошенком позбавляє права українців знати правду, про те що відбувається в країні і що робить влада! Ми вимагаємо припинити цензуру і позбавляти українців права знати правду. Ми не дозволимо цього! Ми(Радикальна Партія) - голос правди і голос українців у цьому гнилому болоті" - сказав з трибуни депутат!

Здавалося б, логічно, що Радкальна партія проголосує проти цієї постанови, але.. майже в повному складі фракція Радикальної партії Олега Ляшка голосує "за".

Що це? Осіннє загострення, психічний розлад чи бажання одночасно сподобатись пересічному виборцю та Петру Порошенку?

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, олег ляшко, депутати, вру