National Geographic показало кращі фотографії за вересень

5 Жовтня 2018

Щомісяця популярне видання National Geographic публікує добірку найкращих фотографій, зроблених в різних куточках нашої планети. Сотні фотографів вичікують потрібний момент і роблять по справжньому приголомшливі знімки.

National Geographic пропонує переглянути кращі знімки за минулий місяць.

Великі і маленькі фламінго відпочивають на мілководді невеликого ставка в Танзанії. Великі фламінго вищі і більш бліді за кольором, в той час як менші фламінго мають коротші ноги, але більш темне забарвлення.

Запуск ракети SpaceX Falcon 9 на Міжнародну космічну станцію в рамках місії Commercial Resupply Service 15.

Бурий ведмідь упустив свій улов в Брукс-Фолс на Алясці. У більш вдалі дні ведмідь може зловити і з'їсти 30 риб в день.

Незвичайна блакитна ямкоголова змія, яка прийняла хитромудру позу. "Ця яскрава змія відразу привернула мою увагу, і мені подобається, як вона контрастує з буйною рослинністю на задньому тлі" - прокоментував редактор фотографій Shot Крістен МакНіколас.

Сім'я захоплюється видом на міський пейзаж Нижнього Манхеттена з 80-го поверху знаменитого Емпайр-стейт-білдінг, який був найвищою будівлею в світі до 1970 року.

Фотографу Віктору Троянову вдалося сфотографувати стрибок лижника, який спускався по гірському пасмі Ріла в Болгарії.

Контури двох арабських рудих лисиць вимальовуються на тлі міських вогнів. Тварини найбільш активні вночі, вишукуючи дрібних гризунів, птахів.

Рисові поля утворюють складні і барвисті візерунки в провінції Юньнань, Китай. Кольори утворюються через водоростей, що ростуть на стоячій воді.

Тукан намагається з'їсти об'єктив камери. У раціон харчування цього птаха в основному входять фрукти. Довгий дзьоб дозволяє йому діставати більше фруктів, залишаючись при цьому на одному місці.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, national geographic