Доктор Смерть хоче, щоб його порізали на органи (фото)

3 Жовтня 2018

Дружина німецького вченого Гюнтера фон Хагенса, який отримала прізвисько «Dr Death» за свою новаторську роботу з збереження трупів, розповіла про жах, коли чоловік попросив її розрізати на органи його тіло після смерті.

Доктор Гюнтер фон Хагенс - людина, яка винайшла пластинацію в кінці 1970-х років - захворів на хворобу Паркінсона, і заявив про своє бажання стати постійною виставкою Body Worlds, що має в екпонатах величезні 2600 квадратних метрів черепа, органів та трупів. для громадськості в Лондоні на цьому тижні.

Його дружина, німецький анатом, доктор Анджеліна Уоллі, розповіла, що таким проханням Фон Хагенс хоче, щоб вона виконувала цю роботу. «Звичайно, спочатку я подумала: «Гюнтер, ти жартуєш! Це те, що я ніколи не зможу зробити», - поділилась Уоллі.

Але згодом вона зрозуміла, що виконає останню волю свого чоловіка. «Це буде завершенням роботи усього його життя, - сказала вона. - Я зараз розумію, що це найбільше вираження його любові до мене».

Коли це станеться - Уоллі все ще сподівається, що хвилина смерті її чоловіка настане ще не скоро - Гюнтер фон Хагенс приєднається до колекції в лондонському павільйоні, у центрі Лондона. Ці трупи, заморожені на віки, допомагають людям вивчати «скарбниці» людського тіла. Експонати - це тіла справжніх людей, висушених, а потім оброблених силіконом і пластмасою, щоб зберегти їх у первозданному вигляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені показали, як виглядала Єва 14 тисяч років тому (фото)

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, наука, анатомія, гюнтер фон хагенс, Фото