Праправнук Пушкіна відгуляв шикарне гей-весілля

26 Вересня 2018

Троюрідний брат королеви Єлизавети II лорд Івар Маунтбаттен, який є нащадком російського поета Олександра Пушкіна пов'язав себе узами шлюбу зі своїм обранцем Джеймсом Койл.

Церемонія пройшла в суботу, 22 вересня. На весіллі були присутні 60 гостей: родичі і друзі молодят. Пише Daily Mail.

Як пише видання, до вівтаря Маунтбаттена відвела його колишня дружина Пенні.

При цьому зазначається, що «молодята» відмовилися від багатьох весільних традицій: торт вони замінили на нарізку улюблених сирів, замість чорних костюмів вбралися в яскраві вельветові піджаки, а гостей попросили не робити подарунків, а пожертвувати гроші в благодійний фонд щодо лікуванню травм хребта.

Зазначається, що на церемонії не був присутній ніхто з членів королівської сім'ї. Однак принц Едвард, граф Уессекський, молодший син королеви Єлизавети II, відправив Маунтбаттеном «теплі вітання».

Пара планує поїхати на медовий місяць або в Грецію, або в Хорватію ближче до кінця року.

До речі, це другий шлюб Маунтбаттена: він 16 років прожив із Пенні Маунтбаттен, у них народилися три дочки, пара розлучилася лише в 2011 році. У 2016 році кузен королеви відкрито заявив про свою гомосексуальність.

Цікаво, що лорд Івар Маунтбаттен є онуком графині Надії Михайлівни, яка була правнучкою імператора Миколи I по батькові, а по матері - правнучкою Олександра Пушкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська королівська сім’я влітку відгуляє перше гей-весілля

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, великобританія, лгбт-спільнота, шлюб