Екс-холостяк Дмитро Черкасов одружився (фото)

25 Вересня 2018

Головний герой сьомого сезону найбільш романтичного шоу України «Холостяк» і чемпіон з плавання Дмитро Черкасов одружився!

Про те, що 22 вересня Діма пов'язав себе узами шлюбу повідомили друзі нареченого. Саме вони опублікували на своїх сторінках у соцмережах фотографії з весілля плавця.

Подія відбулася в адміністративному центрі «Готово».

Однак, про новоспечену пані Черкасову відомо досі мало. Єдине, що розказав Дмитро про свою дружину, так це те що її звуть Олександра.

Сам наречений поки не коментував весілля, але показав святковий сніданок у ресторані Прага.

До слова, фанати посміюються над дивною таємничістю Черкасова, коли мова заходить про його кохану жінку. Так, прихильники шоу «Холостяк» в коментарях під численними фото супутниці Діми почали говорити про те, що його обраниця взагалі не має обличчя або ж вона настільки страшна, що чоловік соромиться показати її публіці. Особливо дотепні читачі порівнювали дівчину Дмитра з гумовою лялькою, – неживою але з красивим волоссям.

Варто зазначити, що якийсь період Дмитро Черкасов зустрічався зі співачкою Солохою. Пара часто публікувала в Інтернеті спільні фото і з’являлася разом на публіці. Проте згодом зірки спростували свій роман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонське весілля: відомі українські спортсмени одружилися

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, холостяк, дмитро черкасов, шлюб, Фото