Українські кудлаті «рятувальники Малібу» тріумфували на чемпіонаті Європи

6 Вересня 2018

На міжнародному змаганні зі спасіння людей, які тонуть на водоймах, перемогу вибороли пси-рятувальники, вишколені українськими тренерами.

Чемпіонат Європи з порятунку людей на воді виграли українські чотирилапі. Змагання серед професійних рятівників потопельників відбувалися у Франції, і на них тріумфувала українська команда з чотирилапими учасниками.

Про це йдеться у дописі в спільноті «Типовий Київ» у «Фейсбук».

«1 – 2 вересня у Франції проходив Чемпіонат Європи зі «Спасіння на воді». Збірна України – 1 місце!!!!! Ура!!! Українські чотириногі вихованці зчинили фурор!!! Виступили чудово!!! Команда України: Жукова Таня і лабрадор Бреда, Згонник Свєта и толер Філ, Задворнова Наталя зі швейцарською вівчаркою Крісті, Маркова Гуля з німецькою вівчаркою і тренер Малєв Юрій! Я уже почула захоплені відгуки про захід)))), про нових друзів)))) Люди, ВІТАЄМО ВАС!!!! Таня, Гуля, Юра, спасибі Вам величезне за Вашу працю і турботу, за те, що життя нашої Бредочки і всіх Ваших підопічних наповнене сенсом!» – написала у своєму фейсбук-акаунті власниця однієї з чотирилапих чемпіонок киянка Юлія Кузнецова.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, собаки, рятувальники, змагання