На Кіровоградщині люди, шукаючи зниклу дівчину, знайшли труп чоловіка

4 Вересня 2018

Попередньо, муміфіковане тіло належить самовбивці.

Під обласним центром Кропивницьким волонтери та поліція, шукаючи зниклу 11-класницю Діану Хріненко, виявили тіло чоловіка, котрий вважався зниклим три місяці.

Йдеться в повідомленні ТСН.

Пошуки ж тривалої старшокласниці Діани тривають досі. Десять діб тому дівчина зникла за загадкових обставин. Пішла на святкування Дня Незалежності до центру рідного села Суботці і додому не вернулася. Пізніше в заростях знайшли її закривавлений телефон. Територію в пошуках дівчини – живої чи, не дай Боже, мертвої – прочісують сотні добровольців. Та, шукаючи школярку, активісти знайшли труп чоловіка.

У посадці виявили вішальника. Встановлено особу покійного – це житель сусіднього села, зниклий ще навесні. За інформацією слідчих, чоловік наклав на себе руки шляхом повішання – заліз у петлю поблизу закинутої пасіки.

«Виявлено муміфіковане тіло людини. Особу встановлено – це мешканець цього населеного пункту 1952 року народження, який рахувався без вісти зниклим з травня поточного року. Попередня причина смерті – самогубство», – розказала речник поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, самогубство, поліція