Ляшко в гавайських «труселях» закосив під Шуфутинського (відео)

Схоже, головний радикал України у своєму самопіарі не проминув нагоди скористатися популярністю інтернет-«мемасика» про «трєтьє сєнтября».

Днями глава Радикальної партії Олег Ляшко здивував своїх підписників у соціальних соцмережах своїми сумнівними вокальними талантами. Політик виклав у «Фейсбуку» відео, на якому чи то в шортах, чи то в сімейних трусах з «гавайським» малюнком ну дуже натхненно виконує хіт Шуфутинського «Третье сентября».

Очевидно, одіозний парламентарій захотів трохи попіаритися на заїждженому інтернет-мемі про російського шансоньє. Та промахнувся з аудиторією, бо українці сприйняли його витівку неоднозначно.

Декого з підписників пана Олега таке домашнє відео із караоке розвеселило, утім у більшості користувачів Ляшко-співак викликав лють. Люди в коментарях обурюються, що в час, коли на сході України триває російсько-українська війна, народний депутат і глава популярної серед народу партії співає російський тюремний шансон, ще й у Мережі таке неподобство поширює.

«Виродок, іде війна, а він свиноруський шансон виспівує, сепар!» – написав один із юзерів. «Кокс «Єдиної Росії» і до нього добрався!» – пише інший. «Клоун», «День відчинених дверей у дурці!», «Артист погорілого театру!» – такі «компліменти» отримав нардеп за свої співи.

Утім, почитайте коментарі українців про пісенну творчість очільника Радикальної партії самі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, олег ляшко, курйози