Помер улюбленець мільйонів Карл Стефанссон (відео)

21 серпня помер ісландський актор Карл Стефанссон. Чоловіку 10 липня виповнилося 43 роки.

Про це повідомляє TMZ.

За даними видання, актор помер 21 серпня в оточенні друзів і сім'ї. Протягом двох останніх років Карл боровся з раком жовчних проток.

У актора залишилися дружина і четверо дітей. Його дружина розповіла на сторінці у Facebook, що Стефанссон відмовився від похорону і просив розвіяти його прах над океаном.

Стефанссон здобув популярність завдяки ролі Роббі Злобного в дитячому серіалі «Лентяево» (Lazy Town). Він знімався в цьому шоу протягом десть років, з незначною перервою, аж до 2014 року.

У 2016 році стало відомо, що актор хворий на рак. Небайдужі люди для Стефанссона почали збирати пожертви, адже за станом здоров'я працювати він не міг.

У серпні минулого року актор заявляв, що йому вдалося перемогти хворобу. А у 2018 році він розповів, що у нього виявили неоперабельну пухлина. 21 серпня Карл відійшов у вічність.

До слова, Карл Стефанссон отримав нову хвилю популярності після того, як на YouTubе був розміщений кліп «We are Number One». Відео набрало 46 мільйонів переглядів і стало джерелом мемів.

 

 

Стефан проживав в Лос-Анджелесі разом зі своєю дружиною актрисою, телеведучою та письменницею Стейнюнн Оулін Торстейнсдоуттір. У них троє доньок і син. Стефан також є засновником і директором некомерційної організації «Дитяча Веселка», яка була створена з метою інформування громадськості та стратегічних рішень в проблемах шкільного хуліганства.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, смерть