Луцьк зустріне траурний кортеж із тілами полеглих бійців

11 Серпня 2018

До небайдужих волинян звертаються із закликом прийти сьогодні, 11 серпня, опівдні на центральну площу міста і віддати шану Героям, які поклали свої життя на вівтар війни на Сході заради мирного неба над усіма українцями.

Громадська організація «Автомайдан України» на своїй сторінці у «Фейсбуку» звернулася із закликом до усіх небайдужих Волинян зустріти траурний кортеж із тілами військових-земляків, які загинули в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Також автомайданівці уточнили, що час прибуття жалобної автоколони змінився – змістився на годину. Приїзду кортежу із тілами бійця 14-ї ОМБР, лучанина Андрія Єлістратова, а також уродженця села Видерта Камінь-Каширського району військовослужбовця 28-ї бригади Сергія Цепуха очікують сьогодні, 11 серпня, об 11-й ранку, а не о 10-й, як передбачалося раніше.

Кортеж о такій годині зустрічатимуть на Цуманському посту. Далі у центрі Луцька священнослужителі відправлять молебень за полеглими бійцями, після чого пройдуть прощання із воїнами в Нижньому храмі собору Святої Трійці та громадська панахида.

Маршрут, за яким слідуватиме колона зі скорботним «вантажем 200»: 10:00 – Рівненське кільце; 11:00 – Цуманський пост; 12:00 – місто Луцьк (Театральний майдан і Свято-Троїцький собор).

Кортеж із тілом Сергія Цепуха орієнтовно о 21:00 прямуватиме в напрямку Каменя-Каширського. 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, оос, війна на сході україни, армія, Волинь