Луцьким дівчаткам подарували вишиванки, а хлопчикам класичні костюми

7 Серпня 2018

Подарунки отримали майже півсотні діток з Луцька, у яких один із батьків загинув або отримав інвалідність внаслідок бойових дій на сході країни. Дійство відбулося у Палаці культури міста Луцька.

За словами начальника відділу бухгалтерського обліку  та звітності департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди, зустріч символічно відбулася перед святом Дня Незалежності та початком нового навчального року.

«Сподіваємося, що саме ці подарунки стануть приємним святом для ваших діток. Вони будуть спонукати їх до отримання гарних оцінок у школі, до тих старань, які вони будуть прикладати кожен день. Кожен з нас, дорослих, хотів би щоб щодня, щохвилини, наші діти були найрадіснішими, найщасливішими. Ми в ці подарунки вклали частинку своєї душі, частинку свого серця, а враховуючи те, що кожна вишиванка несе етнокод, то дітки одягнувши ці вишиваночки стануть носієм цього коду і справжніми патріотами своєї нації, своєї України, будуть з гідністю прославляти її в цілому світі», - додала посадовець.

Вікторія Майборода наголосила, що дівчатка отримали у подарунок вишиванки, а хлопчикам вручили класичні костюми.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, діти, ато