Вибух у багатоповерхівці в Кривому Розі: дві квартири як вітром здуло, є потерпілі

17 Липня 2018

В райцентрі на Дніпропетровщині пролунав вибух у багатоквартирному будинку.

Учора пізно ввечері, о 21:22, до регіональної Служби рятунку надійшло повідомлення про вибух на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Чарівній у м. Кривий Ріг. На місце НП одразу відправилися рятувальники 16-ї, 14-ї, 12-ї державних пожежно-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Повідомляє прес-служба відомства

Відомо, що внаслідок вибуху в криворізькій дев’ятиповерхівці повністю зруйновані дві та пошкоджено п’ять квартир, знесло міжкімнатні перегородки між квартирами на восьмому поверсі, пішли тріщини тримальними конструкціями будівлі, повилітали шибки у квартирах.

В результаті вибуху постраждало 3 особи, з них 1 дитина.

У зв’язку з тим, що їхні помешкання зруйновані, 4 осіб, з них 1 дитина, тимчасово відселили до міського терцентру соцобслуговування пенсіонерів, самотніх та непрацездатних. Мешканці інших квартир повернулися до помешкань. Загрози обрушень немає.

ДСНСівці евакуювали 40 жильців з 8-го та 9-го поверхів. До ліквідації події залучено 20 рятувальників та 4 одиниці техніки. На місці вибуху працює комісія ТЕБ та НС.

Співробітники Нацполіції ведуть слідчі дії, встановлюючи причину вибуху.

 

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кривий ріг, рятувальники, вибух, дніпро